sanjeshpc sanjeshpc پنجشنبه 26 مرداد 1396 06:12 ب.ظ نظرات ()

طرح  تولید انواع غذای آماده و نیمه آماده

غذای آماده
غذای آماده

— معرفی و شناخت محصول

— تعریف غذای آماده و نیمه آماده

— دلایل انتخاب محصول غذای آماده و نیمه آماده

— کاربرد غذای آماده و نیمه آماده

— مطالعه بازار

— میزان عرضه غذای آماده و نیمه آماده تولید داخل و واردات

— بررسی میزان تقاضا برای غذای آماده و نیمه آماده

— تحلیل توازن عرضه و تقاضا

— تعیین ظرفیت کارخانه

— بررسی فنی و تکنولوژی تولید غذای آماده و نیمه آماده

— تشریح تکنولوژی تولید غذای آماده و نیمه آماده

— معرفی ماشین آلات و تجهیزات و ابزار آلات مورد نیاز

— برآورد مواد اولیه و منابع تهیه

— برآورد تاسیسات مورد نیاز

— طراحی کارخانه، تخمین فضاهای مورد نیاز

— برآورد لوازم و تجهیزات اداری

— برآورد نیروی انسانی و ساختار سازمانی مورد نیاز

— مکانی یابی طرح تولید غذای آماده و نیمه آماده

— برنامه زمانبندی اجرای پروژه

 

پیوست ها :

— حداقل ضوابط برچسب گذاری مواد غذایی

— رویکرد نو به راهبرد امنیت غذایی

— بررسی امکان تولید فیش برگر از کوسه ماهی خلیج فارس

— استاندارد ملی ناگت مرغ آماده مصرف منجمد- آئین کار فرآوری، تولید و بسته بندی

— استاندارد ملی غذاهای آماده و از پیش بسته بندی شده – کنسرو طاس کباب – ویژگی و روش های آزمون

fastfood
fastfood

شرایط کنونی زندگی انسان و نفوذ مدرنیزه شدن در جوامع امروزی، بسیاری از عادات غذایی انسان را تغییر داده است. آهنگ سریع زندگی، اشتغال زنان، کمبود وقت، فاصله زیاد بین محل کار و منزل و ترافیک سبب افزایش تمایل انسان امروزی به غذاهای آماده و نیمه آماده شده است. شاید بتوان گفت این دسته از مواد غذایی مهم ترین بخش تغذیه انسان را تشکیل می دهد. در این میان ذائقه بسیاری از مردم نیز به این نوع غذاها […]