sanjeshpc sanjeshpc یکشنبه 2 مهر 1396 11:07 ق.ظ نظرات ()

نایع غذایی یکی از مهمترین اجزای بخش کشاورزی، نقش مهم و ارزنده ای در تأمین غذاهای سالم، بهداشتی، ارزان وکافی برای نسل حاضر و آینده از طریق فن آوری ها و دستاوردهای بیوتکنولوژی دارد لذا توجه به این بخش به علت اینکه  پیشرفت سریع بیوتکنولوژی چهره جهان را در قرن آینده دگرگون خواهد کرد و صنایع غذایی و کشاورزی نیز شدیداً تحت تأثیر این تکنولوژی هستند امری ضروری است لذا باید زمینه های حضور بیوتکنولوژی در بخش صنایع غذایی و تأثیر آن بر روی کمیت و کیفیت محصولات غذایی مورد توجه کارشناسان و متخصصان غذایی قرار گیرد.

اهمیت سرمایه گذاری ها در صنایع غذایی بر پایه بیوتکنولوژی  را می توان افزایش جمعیت در کره زمین و نیاز روز افزون بازار جهانی به غذا دانست. در این بین محصولات بیوتکنولوژی در کشورهای پیشرفته موجب نابسامانی و رکود بازار تولید سنتی کشورهای در حال توسعه می گردد. اطلاعات جهانی نیز بیانگر این موضوع است که صاحبان صنایع چند ملیتی در زمینه کشاورزی و منابع طبیعی کارخانه های سنتی خود را به بهای گزاف به کشورهای جهان سوم فروخته و خود درصدد پایه گذاری کارخانجات جدید و سودآوری در زمینه بیوتکنولوژی هستند.

کاربردهای بیوتکنولوژی در صنایع غذایی:

[ ادامه مطلب ]
فایل برای دانلود